Samenwerkingspartners

Agnes Roks van IOManagement Consult

Samen met Agnes Roks verzorgt Maja Visser trainingen Effectieve consultvoering. Zij is van huis uit hbo-verpleegkundige met o.a. ruim 16 jaar werkervaring in de Thuiszorg als wijkverpleegkundige, stafverpleegkundige en zorgmanager. Ze heeft de post-hbo-opleiding Zorgmanager en de voortgezette opleiding Supervisie en Coaching gedaan en is LVSB geregistreerd. Ze werkt sinds 2001 bij IOManagement Consult als adviseur, supervisor, coach en trainer in de zorgsector.

Nettie Aarts Adviesbureau

Na een veelzijdige loopbaan in de psychiatrie koos ze voor een nieuwe loopbaan in professioneel begeleiden/supervisiekunde/ loopbaanbegeleiding. Vanaf 2000 heeft ze haar eigen adviesbureau. Alles draait om veranderen.

'Drievrouwschap'

Samen met Agnes Roks en Netty Aarts is Maja Visser bezig om een totaalpakket te ontwikkelen voor personeel van verzorgings- en verpleeghuizen voor permanent en cyclisch leren. Bovendien zorgen ze ervoor dat bij ziekte één van de andere twee invalt, zodat de training of workshop altijd door kan gaan.

Gerard de Buf: magisch spreker

Samen met Gerard du Buf verzorgt Maja Visser lezingen. Hij zorgt ervoor dat de lezingen een magisch karakter krijgen. Gerard is jarenlang werkzaam geweest als internationaal trainer en heeft sinds 2007 een eigen bedrijf Magic in Communication, dat trainingen combineert met magie. Naast zijn grote affiniteit en ervaring met het bedrijfsleven ligt zijn interesse bij communicatie. Niet alleen de communicatie tussen mensen maar ook de communicatie die we met onszelf houden.