Achtergrond

Eigen praktijk

Sinds 2001 voert Maja Visser een praktijk voor supervisie, coaching en training. Dit was een logische stap, nadat ze achttien jaar in de psychosociale dienstverlening had gewerkt. Ze richt zich vooral op de gezondheidssector, maar heeft ook veel ervaring opgebouwd in het onderwijs, de welzijnssector / jeugdhulpverlening, bij de overheid, kerken en in het bedrijfsleven.

Een leven lang leren

Een eigen praktijk en een leven lang leren horen bij elkaar. Daarom volgde ze aan gerenommeerde onderwijsinstituten vele (vak)opleidingen: Professioneel Begeleiden, Supervisie I en II, NLP Practioners / Masters, Systemisch waarnemen en handelen, Systemisch werken met familieopstellingen, bijscholing tot Erkend Coach en Train de Trainer. Zodoende is ze helemaal op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van supervisie, coaching en training en past ze die adequaat toe in haar praktijk. Kern van haar competentie is dat ze mensen leert zichzelf te managen in wat het vak van hen vraagt. In haar praktijk maakt ze veel gebruik van NLP en Systemisch werken met familieopstellingen.

Inspiratiebron

Ze vindt het inspirerend om vanuit betrokkenheid en een christelijke levensvisie mensen te begeleiden in hun groei op persoonlijk en beroepsmatig vlak. "Je zíet het resultaat: mensen komen in hun werk beter tot hun recht. Ze zitten lekker in hun vel. Dat is goed voor de organisatie en - minstens zo belangrijk - goed voor de medewerker!"